IV Пролетен спортен празник с деца от 114 ЦДГ и

25 ОУ "Д-р П. Берон"

    На 17 май 2016г. се състоя за  четвърти пореден път Пролетен спортен празник, в който 25 ОУ кани за участие групи деца от детски градини, с които училището ни има традиционни съвместни изяви. Тази година наши скъпи гости бяха три групи деца от 114 ЦДГ. Отборите им се състезаваха помежду си и заедно с отборите на децата от първите класове на нашето училище. Състезанието бе организирано от преподавателите по ФВС А.Спасова - пом.директор и Вл.Вълков под формата на няколко щафетни игри - забавни и повдигащи състезателния дух на малките участници.

    Времето бе приятно и прохладно, весели усмивки грееха по лицата на състезатели и публика. Весела маймунка и ученици от шести клас бяха пъргави помощници на организаторите.

    Лично директорът на 25 ОУ Надка Христова връчи грамоти и купи на участниците, което предизвика радостни емоции за всички деца, ученици и преподаватели.

Снимки от спортния празник може да видите тук

Мобилна стена за катерене

 
    На 17.05.2016 г. в двора на 25 ОУ бе позиционирана мобилна стена за катерене. Всички ученици се забавляваха и с радост се включиха в това предизвикателство. Голяма част от децата направиха своите първи опити в катеренето и с малки, но сигурни стъпки, се приближаваха към „върха“.
Повече снимки може да видите тук
 

"Най -оригинален снежен човек" в двора на 25 ОУ

 
    На 19 януари 25 ОУ "Д-р П. Берон" проведе весело състезание за най - оригинален снежен човек. Възползвайки се от пухкавата снежна покривка в двора на училището, учениците от 5 до 7 клас, заедно със своите класни ръководители, сътвориха симпатични снежни човечета. 
    За най - оригинална група от голям и малък снежен човек бе присъдено първото място на 7 "Б" клас. Второ и трето място заслужиха съответно - 6 "А" и 7 "А" класове. Останалите класове от прогимназиален етап получиха грамоти за активно участие в състезанието.

 

25 ОУ "Д-р Петър Берон" с участие в конкурс за здравословна снимка
Фотосъстезанието е организирано от Бондюел и поощрява здравословното хранене. 
  
    Включиха се със снимки 1"Б", 1"В", 1"Д", 2"Б", 3"А", 3"В", 5"А", 6"А", 7"А" и 7"Б" класове, а някои от тях  сътвориха и стихче. Това са 1"Д" и 3"В" кл.
    Да им пожелаем да спечелят голямата награда. Въпреки, че всички участници вярват, че най-истинската награда е да се храним здравословно!