Коледен спортен турнир в 25 ОУ
 
    За поредна година в 25 ОУ бе проведен Коледен спортен турнир за всички ученици. Състезанията преминаха под знака на празничния спортен дух, а всички класове получиха грамоти за отличното си представяне.

Коледен спортен турнир 2014

От 15 до 18 декември в 25 ОУ бе проведен КОЛЕДЕН СПОРТЕН ТУРНИР по проект  на Министерство на здравеопазването – НАЦИОНАЛЕН УЧЕНИЧЕСКИ КОНКУРС  „ПРОЕКТЪТ НА НАШИЯ КЛАС – ЗА ЖИВОТ БЕЗ ТЮТЮН 7” по спортове: волейбол, футбол, баскетбол, лека атлетика и щафетни игри. Включиха се всички класове - от първи до седми - с участие в изброените спортни дисциплини.

Турнирът протече със специалното послание за здравословен начин на живот без тютюнев дим. Участници и публика носеха баджове с това послание.

Участниците бяха поздравени и отличени с грамоти от Ани Спасова, помощник директор и преподавател по ФВС и Христо Павлов, преподавател по ФВС.

Коледен волейболен турнир

 

Коледен Волейболен турнир „София  волей”


На 06.12.2014г. в многофункционалната зала на  НСА „Васил Левски”отборите по волейбол- момичета и момчета от VІ и VІІ клас от нашето училище участваха в Коледен Волейболен турнир „София  волей”, организиран от Сдружение „Младите в действие” в партньорство с дирекция „Превенция, интеграция, спорт и туризъм” при Столична община, в който сме включени шестнадесетте най-добре представили се отбори на Празника на волейбола Парк Волей. Въпреки голямата конкуренция нашите отбори се представиха достойно.