25 ОУ с награди от ПЪРВИ СТОЛИЧЕН КОНКУРС 

за новогодишни сурвачки и изделия

 

    На 22.12.2016г. 25 ОУ получи своите четири "ПОХВАЛИ"- грамоти и награди от конкурса. Лично Началникът на РУО - София-град  г-жа Ваня Кастрева връчи наградите и изрази радостта си от вдъхновението и творческите умения на софийските ученици, включили се мащабно в конкурса.

    Нашето училище получи "ПОХВАЛА" - поощрителна награда в категория ЧНовогодишни сурвачкиЧ за участието си със сурвачки, изработени в часовете по Изобразително изкуство и Технологии. Наградата бе връчена на г-жа Серафимова, но поздравленията са за учениците и техните учители по ИИ и Технологии.

    Сияна Делибозова от 5а клас получи Специалната награда в категория "Новогодишни изделия за стъклопис". В същата категория с поощрителни награди бяха отличени и Кирил Николов от 5а клас, както и Иван Гаджев от 5б клас. Да поздравим учениците и учителя им по Изобразително изкуство г-жа Филипова.

Повече снимки може да видите тук

25 ОУ "Д-р П. Берон" с участие в първи столичен конкурс 

за изработване на новогодишни картички и сурвачки

 

 
    Конкурсът е организиран от РУО София-град. Учениците от 25 ОУ с радост изработиха сурвачки, картички и сувенири за конкурса в часовете по Изобразително изкуство.
    Част от изделията ще бъдат включени и в Благотворителен Коледен базар, който РУО - София-град организира.
Още от изделията може да видите тук