Мини европейско първенство по футбол

 

    Представителният отбор по футбол 2 - 4 клас на 25 ОУ П. Берон зае престижно място сред първите осем най - добри отбора - участници в първенството по футбол, организирано с помощта на Столична община и БФС. Турнирът се проведе в периода 01- 02 юни, а 25 ОУ бе представител на националния отбор на Украйна. Официални гости на събитието бяха министърът на младежта и спорта и много външни посланници, представители на страните - участнички в турнира.

Турнир по футбол за купата на  Coca-cola

 

На 29.03.2015г. се  проведе втори етап от турнира  по футбол за купата на Coca-Cola,където участваха и нашите ученици от 5 и 6 клас. Турнирът има за цел да популяризира активния и здравословен начин на живот на подрастващите. Инициативата е дългосрочна и насочена към развиване на социалните умения на учениците, чрез спортни активности, поднесени по забавен за тях начин.

Организатори са „Кока – Кола Хеленик Ботълинг Къмпани България“ АД и Кока-Кола България, с помощта на Министерството на младежта и спорта, Министерството на образованието и науката. Технически организатор на веригата е Агенция за спортен маркетинг „Реал – Спорт“.