Програма "Научи се да караш ски" за учениците от първи до трети клас на 25 ОУ

 

    Учениците от 1 до 3 клас имаха възможността да участват в програмата "Научи се да караш ски" от 10.02 - 13.02.15г. .  Учениците прекараха 4 незабравими дни в каране на ски и игри в снега, сред красотата на планината и чистия въздух на Витоша. Разнообразието, което им донесе ски училището се отрази  положително на децата. Треньорите, които ги обучаваха, се погрижиха за кратко време децата да усвоят достатъчно добри умения, за да се чувстват уверени да карат ски. Като признание на техните постижения, последния ден всеки участник получи диплом.

Финалното състезание по проект „Научи се да караш ски”
    На 27 март 2015г. учениците участници във финалното състезание по проект „Научи се да караш ски” показаха  активно участие и принос  на Алеко-Витоша с партньорството на Витоша ски. Малките скиори, възпитаници на 25 ОУ са:
1.     Мартин Джупаров
2.     Юлия Георгиева
3.     Адриана Алекова
4.     Йоана Москова
5.     Тони Дончев
6.     Симона Христова
    Финалист от групата на момчетата, получил 4-то място и Диплом с награда „Лагер, организиран от Българската ски федереция в Банско” е Мартин Джупаров.
    Останалите представителите от групата на 25 ОУ показаха добри резултати и останаха с най-добри спомени от събитието, въпреки тежките метереологични условия.